Gratis SEO-analyse

Modtag en gratis gennemgang af din hjemmeside, hvor vi bl.a. tester din SEO
Jeg bekræfter at jeg vil modtage en test, samt et uforpligtende tilbud.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine optimization. SEO er en vudering af din side, og bestemmer hvordan din side skal rangerer på søgemaskinger såsom Google og Bing. SEO kan hjælpe jeres forrenting med at øge omsætningen, og få større kendskab til jeres forretning.Hvilken form for SEO findes?

  • Teknisk SEO er en måde at optimere hjemmesiden ved hjælp af koden. Det handler om at bygge en hjemmeside op, som er god i koden og op. Når det kommer til f.eks. WordPress, så er der nogle faldgrupper, som vi kan hjælpe med at komme over. Det handler om: Mobiloptimering, redirects, tags, SSL samt andre SEO-discipliner.

  • Linkebuilding handler om at linke andre steder hen: Internt og eksternt. Ved at linke til andre sider, som har en god SEO-værdi, så får du også en god SEO-værdi. Vi kan hjælpe jer med at linke internt og eksternt, så jeres hjemmesides SEO bliver bedre.

  • Vi kan hjælpe med lokal SEO. Lokal SEO er en måde at forbedre din SEO, ved at bruge værktøjer til at finde dine lokale kunder. Ved at bruger loakal SEO, kan I ramme en målgruppe i jeres nærområde.

Kontakt

Vi har varm kaffe på kanden, eller en god telefonforbindelse, hvis du har brug for os

Hvor er vi?

Niels Brocks Gade 8, 1. sal, 8900 Randers

Telefon:

+45 81 90 71 50